props.instance.title_nl_NL

Ramen en deuren

Kunststoframen

Schüco is een van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen in kunststof.

De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

 • vloebergs
 • vloebergs
 • vloebergs

Uitvoeringen

Schüco Corona CT70 bezit een uitstekende isolatie-eigenschappen dankzij 5 kamers en doeltreffende dichtingen. De vleugelprofielen zijn verkrijgbaar in de stijlen Classic, Rondo en Cava. Wij bieden een breed kleurenpallet. Buiten wit en créme in de massa zijn circa 43 andere kleuren verkrijgbaar EN onderling combineerbaar.
Schüco staat garant voor duurzame raam –en deurprofielen met hoge slijtvastheid, vormvastheid en kleurvastheid.

Algemene voordelen van PVC:

 • Ecologisch:
  Het hoofdbestanddeel van PVC is natriumchloride, beter gekend als zout dat in grote hoeveelheden terug te vinden is in onze oceanen. Er is dus slechts een beperkte uitputtingvan de natuurlijke bronnen. Vervangen kozijnen en de reststukken worden gerecycleerd en worden terug geïntegreerd in het productieproces. PVC vereist relatief ook slechts een geringe hoeveelheid energie tijdens het productieproces.
 • Economisch:
  Omwille van onder meer bovenstaand punt heeft PVC een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding.
 • Duurzaam:
  PVC is duurzaam, weerbestendig en slagvast, zelfs bij koude. Tevens is het temperatuur- en vormvast. Dit laat kunststof toe te voldoen aan de meest strenge vereisten van moderne ramen. PVC is vrij goed krasbestendig en bestand tegen chemicaliën.
 • Goede isolator:
  PVC bezit uitstekende bouwfysische eigenschappen met onder meer een hoge warmteweerstand. Kunststof isoleert de warmte dus bijzonder goed (Lamda -> warmtegeleidbaarheidsfactor = 0,19 W/m . K). Condensvorming treedt dan ook slechts onder extreme omstandigheden op, zoals bij zeer hoge relatieve vochtigheid en een groot temperatuurverschil tussen binnen en buiten.
 • Onderhoudsarm:
  Regelmatig reinigen met een eenvoudig schoonmaakmiddel volstaat. Kunststoframen bieden tientallen jaren van efficiënt gebruik zonder de kost en moeite van herhaaldelijk onderhoud. Een eventuele vervanging van het glas is zeer eenvoudig dankzij de droge beglazing. Er is geen kit nodig.

Wij kunnen u ook hoogwaardige Aluminium-ramen aanbieden van Belgische fabrikanten.